banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, “En İyi Yatırım Eğitime Yapılandır”

“En iyi yatırım, eğitime yapılan yatırımdır” diyen Söğüt, AK Parti ile birlikte bu konuda ciddi adımlar atıldığını belirti.

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticileri ile birlikte Eğitim Bir-Sen Körfez Şubesi’ni ziyaret etti. Körfez Şube Başkanı Sergülen Kurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette; Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Murat Kaya, sendika yöneticileri, üyeleri ve okul müdürleri de hazır bulundu.

+

İMKANLARI SEFERBER ETTİK

Eğitim alanında ve her alanda yaptıkları çalışmaların, hizmetlerin, yapacaklarının teminatı olduğunu belirten AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için, belediye imkânlarımızı okullarımıza seferber ettik. AK Parti döneminde Körfezimize kazandırdığımız yeni okul binalarının yanı sıra, Körfez’deki tüm okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için, idarecilerimizden gelen tüm isteklere belediyemiz olumlu cevap vermiştir” dedi.

ARAMIZDAKİ FARKI MİLLET GÖRÜYOR

Hizmetlerin devamı için eğitimcilerden destek isteyen Söğüt “Biz eldeki kuşu anlatıyoruz, rakiplerimiz daldaki kuşu anlatıyor. Aramızdaki fark bu. Bunu da milletimiz görüyor ve sandıkta onlara en güzel cevabı veriyor” şeklinde konuştu.  Konuşmaların ardından toplantı sorulan, soruların cevaplanması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751