banner2752
banner2750
banner2776

Söğüt ; Enerjiniz Bizim En Büyük Gücümüz..!

 

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetim kurulunun konuğu olarak haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Ziyarete ayrıca İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk de katıldı. Gençlerle tek tek selamlaşan ve kendilerine özellikle seçim sürecinde büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Adayı Şener Söğüt, “Sizlerin enerjisi bizlere güç, kuvvet olacak. Her seçimde bu teşkilatın dinamosu olan gençlerimiz ile birlikte önce 31 Mart’ta zaferi kazanacağız daha sonra da Körfez’i birlikte geleceğe taşımak adına adımlar atacağız” dedi.

"Gençler, şahlanışımız ve yükselişimizsiniz” diyen Söğüt, “AK Parti, gençlerimizin enerjiisi ile buralara geldi. Cumhurbaşkanımızın da altını çizdiği gibi, size güvenen AK Parti, yarınların modern Türkiyesini gençler ile oluşturacak. Türkiye'de gençlere bizim kadar güvenen başka bir parti yoktur. Gençlerin seçme yaşını seçilme yaşının eşitlenmesi, mecliste yer almasının önünün açılması da bunun en güzel örneğidir” ifadelerini kullandı.

 

SİZLERLE HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Körfez’i geleceğe taşımak adına gençlerin fikirlerinin kendisi için her zaman önemli ve değerli olacağını belirten Başkan Adayı Şener Söğüt, “Doğruyu sizinle beraber tartışıp hayata geçireceğiz. Gençlik insanın hayatta sadece bir defa ele geçirebildiği bir fırsattır. Lütfen bu fırsatı çok iyi değerlendirin. Sizin umutlarınız, hayalleriniz bizim en büyük güç kaynağımızdır” ifadelerini kullandı. AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da Başkan Şener Söğüt’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680