Söğüt, “Esnafımızın Huzur ve Refahı Bizler İçin Önemli”

Esnafın dirliği ve huzuru kadar mutluluğunun da kendileri için önemli olduğunu belirtti

 

Cumhur İttifakı AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında Yeniyalı Mahallesi’nde esnaflarla bir araya geldi. AK Parti ile birlikte esnaf ve sanatkarlara yönelik 17 yıllık dönemde güzel hizmetlerin hayata geçirildiğini belirten Şener Söğüt, “Bizler de Körfez’de attığımız her adımda sizlerle fikir alışverişinde bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz. Esnafımızın var olması, ayakta durması ve huzur-mutluluğu, bizler için önemli” dedi.

 

“SON KARARI SİZLERLE VERECEĞİZ”

Yeniyalı Mahallesi’nde de belediyenin yapması gereken rutin işler dışında önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve yeni dönemde bunların üzerine yenilerini ekleyeceklerini belirten Söğüt, “Beyannamemizi paylaştık. Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermedik. Özellikle de beyannamede her projenin altında şu kelimenin altını çizdik; “Son kararı vatandaşlarımız ile birlikte vereceğiz” dedik.

 

“HİÇ BİR SÖZÜMÜZ HAVADA KALMAYACAK”

Çünkü biz gönül belediyeciliği diyerek çıktığımız yolda, ortak akıl vurgusunu sadece sözde bırakmayacağız. Yunus Pehlivan ile başlayan ve İsmail Baran başkanımız ile devam eden Körfez’deki hizmet trenini birlikte yürüteceğiz. Tabi sizlerin desteği burada bizler için önemli” dedi. Söğüt, esnaftan gelen talepleri de tek tek not aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817