banner2752
banner2750
banner2776

SÖĞÜT : GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ..!

Mitinge dönüşen açılış programında konuşan Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt Yeniyalı’nın ilk günkü aşkla, heyecanından hiç bir şey kaybetmediğini söyledi.

Yeniyalı’da Cumhur İttifakı Alanlara Sığmadı

AK Parti Yeniyalı Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılış törenine; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı yönetim ve üyeleri, MHP Körfez İlçe Teşkilatı Yönetim ve üyeleri, BBP Körfez İlçe Teşkilatı ve yönetimi, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri,belediye meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı. Yeniyalı Merkez   Cami Önünde toplanan coşkulu kalabalık, seçim irtibat bürosu önüne kadar mehter eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı.

Tuna “Muhteşemsin Yeniyalı”

Açılış konuşmasını yapan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Muhteşemsin Yeniyalı. Tarih yazıyorsun Yeniyalı. Dünya liderinin yanında dim dik duruyorsun Yeniyalı” diyen Tuna konuşmasını, "Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz.Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz." dörtlüğü okuyarak tamamladı. Birer selamlama konuşması yapan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran’ın da ortak mesajları "Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı’nın" yerel seçimlerden de çok büyük bir zaferle çıkacağı oldu.

Pehlivan “Unutursak Olmaz”

Önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan konuşmasında “Deniz kirliliklerini, sahillerin ne kadar kötü halde olduklarını, AK Parti öncesi kentimizin ne halde olduğunu insanlarımıza unutturmayalım ki, AK Parti’nin hizmetleri görülsün. Yine kentimizi mutlu yarınlara AK Parti’nin taşıyabileceğini herkes bilsin. Bugün burada ki coşku gösteriyor ki sizler belediye başkanlığını ehline emanet ederek, Körfez’i mutlu yarınlara taşıyacaksınız” şeklinde konuştu.

Baran “Kazanan Körfez Olcak”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada  “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Ben inanıyorum ki; AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayımız Şener Söğüt kardeşim de bizden devralacağı hizmet bayrağını en yukarılara taşıyacak. 31 Mart akşamı inşallah kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Körfez olacak. Biz bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Bizimkisi Bir  Aşk Hikayesi

Gençlerin bizimkisi bir aşk hikayesi şarkısı eşliğinde kürsüye gelen Cumhur İttifakı  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt “Yeniyalı ilk günkü aşkından, heyecanından hiçbir şey kayıp etmemiş. Her seçimde mahalleler arasında birinci olan, AK Parti’nin kalesi Yeniyalı. Maşallah, Yeniyalı’daki bu heyecan, bu coşku 31 Mart zaferimizi şimdiden müjdeliyor.”dedi.

Söğüt “Gönül Belediyeciliği Yapacağız”

Yeni dönemimin gönül belediyeciliği dönemi olduğunun altını çizen Şener Söğüt “İnsanımız, kendisini yönetenlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek yaşadığı yerleri daha iyi ve güzel noktalara getirecek. Seçim beyannamemizi de bu doğrultuda halkımıza sorarak hazırladık” diyen Başkan Adayı Şener Söğüt  seçim beyannamesinde yer alan projelerini sıraladı “Tütünçiftlik’te kent meydanı yapacağız. Otoparklı projelendirdiğimiz kent meydanı Körfez’li hemşerilerimizin buluşma noktası olacak. İlimtepe yolu, millet bahçeleri,millet kıraathaneleri,Körfez seyir terası gibi bir çok projemizi bu dönem sizlerin desteği ile hayat geçireceğiz. Körfez’den başlayarak Cengiz Topel Havaalanına ulaşacak metro hattının uygulama projeleri tamamlanacak yani Körfez’e metro getireceğiz. Kılavuz Gençlik Merkezleri oluşturacağız, Bilgi evleri, yeni mesire alanları, insana dokunan projeler yapacağız ”diye konuştu. Program irtibat bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesi ve zerde ikramı ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680