banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, “Halkla Birlikte Yönetim İlkesiyle Çalışacağız”

Çiftçi, seçildikten sonra da esnafla her zaman bir araya geleceğini ve istişare yapacağını belirtti

 

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında önce Kirazlıyalı Mahallesi’nde daha sonra da Yeni Yalı Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde Başkan Adayı Şener Söğüt’e; İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

 

İSTİŞARE BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Esnaflara yapılacak projeler hakkında bilgi veren, onların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Adayı Şener Söğüt, “Halkla birlikte yönetim ilkesiyle, belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, şehir sakinlerinin, esnafımızın ve sivil toplum kuruluşlarının en üst seviyede katılımını temin edeceğiz. Bilhassa, insanların hayatlarını doğrudan ilgilendirecek büyük projelerde, bu istişare yöntemini mutlaka kullanacağız.

 

ADIMLARIMIZI SAĞLAM ATACAĞIZ

Tasarruf ve şeffaflık yeni dönemde belediyelerimizde çok daha önemli bir yönetim ilkesi haline gelecek. Hangi kaynaktan gelirse gelsin belediye bütçesine giren her kuruşta yetiminden gazisine, işçisinden yaşlısına herkesin hakkı olduğunu aklımızdan asla çıkarmayacağız. Yatırımları ve hizmetleri yaparken kullanılan kaynağın gerekliliğini, verimliliğini, önceliğini, kalitesini titiz bir şekilde değerlendirecek, sonra adımları atacağız.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751