Söğüt Her Yerde İlgiyle Karşılanıyor


Vatandaşlara yapacakları projeleri anlatan Söğüt desteklerini istedi.

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor, sohbet ediyor ve onların taleplerini alıyor. Bu kapsamda AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile birlikte İlimtepe Mahallesi Toki site sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Burada vatandaşların  isteklerini de tek tek not alan Söğüt taleplerin imkanlar çerçevesinde mutlaka yerine getirileceğini belirtti.

Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve beraberindekiler daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent 2.Etap Site sakinleriyle buluştu. Toplantıya katılanlara projelerini anlatan, talep ve önerilerini alan Söğüt “Önümüzdeki dönemde Körfez’de ihtiyaç duyulan eksikliği hissedilen bütün konulara el atacağız. Beyannamemizi de halkımızla istişare ederek bu doğrultuda hazırladık. ” dedi.

Ehline Emanet Güçlü Körfez

Körfez Gümüşhane İli Avşarbeyli, Üçkol Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni  ziyaret eden,Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve AK Partililer, Dernek Başkanı Türkyılmaz Dal ve yönetimi tarafından karşılandılar.Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara’nın da hazır bulunduğu toplantıda, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın selamlama konuşmasından sonra,söz alan Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt dernek üyelerine projelerini anlattı. Körfez’lilerin artık metroyla ulaşımlarını sağlayacaklarını söyleyen Söğüt Körfez’e birde kent meydanı kazandıracaklarını belirtti. Kente vizyon projeleri ve hizmetleri ancak liyakat sahibi bir belediye başkanının kazandırabileceğinin altını çizen Söğüt “Eğitimim, tecrübem ve birikimim ile ben bu göreve talip oldum. Sizlerinde desteği ile Körfez’i daha güzel yarınlara taşıyacağız.Biz ne diyoruz ‘Ehline Emanet Güçlü Körfez,Ehline Emanet Mutlu Körfez’ ” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817