banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, “Kentin İhtiyaçlarına Göre Çözümler Üretiyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak, Hacı Osman Mahallesi Nihal Atsız Sokak’ta yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan menfez çalışmasını inceleyen Başkan Söğüt, Başkan yarımcısı Faruk Denli ile birlikte yetkililerden bilgi aldı.

BÜYÜK BİR İHTİYAÇTI

Menfez çalışmasının bitmesinin ardından başlanan dere ıslah çalışmasını da kısa süre içerisinde biteceğini belirten Başkan Söğüt, “Bölgede mevcut su akışının sağlandığı dere yetersiz konumdaydı. Büyükşehir Belediyemiz önce menfez çalışmasını gerçekleştirdi ardından da ıslah çalışmasını başladı. Bölgede olası su baskınlarının da önüne geçildi” dedi.

ALAN GENİŞLETİLDİ

Başkan Söğüt daha sonra İlimtepe Asri Mezarlık alanında incelemelerde bulundu. İlk olarak kısa süre önce hizmete alınan mezarlık hizmet binasını dolaşan Başkan Söğüt, çalışanlara da kolaylıklar diledi. Başkan Söğüt, daha sonra kentin ihtiyaçları doğrultusunda genişletme çalışmalarının devam ettiği mezarlık alanını gezdi.

GÜZEL BİR HİZMET OLDU

Başkan Söğüt, “İlimtepe Asri Mezarlığı’nda ihtiyaçlar doğrultusunda, genişletme çalışması gerçekleştirdik. Kazandırdığımız hizmet binası ile de Körfezli hemşehrilerimiz tüm cenaze işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor. Vatandaşlarımıza, önemli bir hizmeti sunmuş olduk “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751