banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Söğüt Kocaeli Balkan Göçmenlerine Konuk Oldu

Bu kapsamda Söğüt Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu.

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyesi adayları ile  birlikte Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İlhan Topaloğlu ve yöneticileri tarafından karşılanan, Söğüt dernek üyelerine “kapınızı ve gönüllerinizi bize açtığınız için teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette yapılacak projeler hakkında bilgiler veren, dernek yönetici ve üyelerin de önerilerini alan Şener Söğüt, “Şeffaf ve duru bir yönetim anlayışı ile hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda daima kolektif, akıl ve takım ruhuyla çalışacağız.”dedi. Söğüt, “Taklitten ve tekrardan uzak, geçmişten feyz alan, bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap veren bir mimariyi Körfez’ hâkim kılacağız. Körfez’in, kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak mekanlarla donatılmasını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826