banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, “Körfez Adeta Şantiyeye Dönecek”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve il ilçe yöneticileri, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran ve eski yöneticiler ile meclis üyelerinin de yer aldığı toplantı, konferans salonunda gerçekleşti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 2020 yılında yağmur yağdığında sorun yaşayan en problemli olan iki mahallede alt yapının yapılacağını, 2021 yılında da diğer mahallelerin alt yapı çalışmalarının ihale edileceğini ve tamamlanacağını söyleyerek, “Alt yapı çalışmaları zor ve zahmetlidir. Zaman zaman sıkıntılar yaşanacaktır, bundan dolayı Körfez halkından şimdiden özür diliyoruz ve biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. Körfez adeta bir şantiye alanına dönecektir. Bundan hemen sonra da üst yapıya başlayacağız” dedi.

Söğüt, konuşmasında projeler hakkında da bilgi vererek, “Sarnıçhan İş Merkezinde hak sahiplerine tapuları teslim edildi, yakında çalışmalar tamamlanacak ve burada hizmet başlayacak. Kabakoz’da da vatandaşlara bağımsız tapularını dağıttık, İlimtepe İş Merkezi’nde de geçici kabul noktasına geldik. Şimdi sırada Kabakoz ve Barbaros Mahallesi’nde konut dışı kentsel alanda kalan konutların taşınmasında. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte bu konuda çalışmalarımız devam ediyor, ayakları yere basan bir sonuca ulaşıldığında da sorun kesin olarak çözüme kavuşacaktır” dedi.

Tahir Büyükakın konuşmasında, “Sizler olmasanız bizler olmayız, geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Devletin, siyasetin varlık sebebi halktır. Hakkınız helal etmenizi istiyorum, sizler olmasanız bu bayrak devam etmez. 18 yaşındayız, İnşallah partimiz hep 18 yaşında kalır ve u ruhla devam eder. Gençlerin çoğu hayata AK Parti ile başlamış. Her gün 350 bin metreküp su kullanıyoruz. 215 bin metreküp suyu Sapanca ‘dan Yuvacık barajına basıyoruz. Günlük 40-60 bin metreküp arası su geliyor. Yağmurlar başlayınca bu miktar artacak. Acil eylem kuyularımız da ki rezervlerimiz de var. Kuraklık halinde bunlar kullanılacaktır. İnşallah buna gerek kalmaz. Körfez’de geçmiş 15 yılda hizmet veren belediye başkanları döneminde büyükşehir belediyesiyle birlikte 276 proje yapılmış, 318 milyon 507 bin lira alt toplamı var. İSU tüm ilçelerde su hatlarını yenileyerek bu çalışmayı da yapacak” dedi.

Toplantıda, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751