SÖĞÜT “KÖRFEZ’İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Her işlerini istişare esaslı yapacaklarını belirten Söğüt beyannameyi de Körfez halkının fikrini alarak hazırladıklarını söyledi.

Gürsu “Gece Gündüz Çalışacağız”

AK Parti Körfez İlçe binasında  yapılan toplantıya, Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve belediye meclis üyesi aday listesinde yer alan isimler katıldı.Toplantıda konuşan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakının zaferi için teşkilatları ile gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

Tuna “İstikrarın Devamını Sağlayacağız”

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna yaptığı konuşmada “Cumhur İttifakında yer alan parti teşkilatlarımız ile uyum içerisinde Körfez’i karış karış gezerek sıkmadık el, girmedik işyeri ve ev bırakmadan Körfez Belediyesi’nde istikrarın devamını sağlayacağız” dedi.

Beyanname Tanıtımı 6 Mart’a 

Körfez’in geleceğini halkın istekleri doğrultusunda projelendirdiklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt “Körfez’in her kesiminin fikrini alarak seçim beyannamemizi hazırladık. Sosyal medyada halkımıza sorduk, esnaf ziyaretlerimizde esnafımıza sorduk, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza her kesime sorduk, fikirlerini alarak birlikte yaşadığımız Körfez’in geleceğini, yine birlikte projelendirdik.Yola çıkarken söylemiştik Körfez’i birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.Söğüt, seçim beyannamelerinin  6 Mart’a tanıtımının yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817