banner2752
banner2750
banner2776

Söğüt; “Kurumlar Arası Birliktelik Önemli”

 

 

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Körfez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları kapsamında protokol ziyaretlerinde bulundu. İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticileri ile İlçe SKM yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler kapsamında ilk durak Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can oldu. Başkan Adayı Şener Söğüt, “Körfez’de kamu kurumları arasında örnek bir birlik ve beraberlik var. Körfez sevdası ile çıktığımız yolda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırma noktasındaki bu örnek birlik ve beraberlik bizler için de oldukça önemli” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR GÖREVİNİZ VAR

Şener Söğüt ve beraberindeki ekip daha sonra Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bahadır Durgut’u ziyaret etti. Söğüt, Durgut’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti. Söğüt daha sonra Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ı ziyaret etti. Hem polis hem de jandarmanın Körfez’de vatandaşların huzuru için canla başla çalıştığını belirten Söğüt, “Önemli bir görev üstleniyorsunuz. Önce Körfez’in daha sonra da ülke güvenliği için kendi canınızı hiçe sayarak suçlularla mücadele ediyorsunuz” dedi.

 

HUZUR İÇİNDE GEÇECEKTİR

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve beraberindekiler daha sonra Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun’u ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunduğu ziyaretlerde seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi temennilerinde bulunuldu. Şener Söğüt ve beraberindeki heyet ayrıca kurum ziyaretleri sırasında işlemleri için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Söğüt, “Bu ilgi ve alaka bizlere şimdiden 31 Mart’taki zaferi müjdeliyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 5 yıl önce

Sayın başkanım,yarın başkan olduğunuzda kurumlardan gelen talepleri gördüğünüzde diğer kurumlarla köprüleri atmak isticeksiniz :)

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680