banner2779
banner2752
banner2750

SÖĞÜT, MİRAÇ PROGRAMINDA

Son dönemde yaptığı çalışmalarla ve özellikle borçsuz bir belediye bırakmak adına tarihin en büyük adımlarından birini atarak, SGK ve vergi borçlarını sıfırlayan Körfezin genç ve dinamik Belediye Başkanı Şener Söğüt, vatandaşları özel günlerde de yalnız bırakmıyor. Başkan Söğüt, bu gece idrak edilen Miraç Kandili dolayısıyla Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Camii’ndeki programa katıldı.

“KARDEŞLİK, BARIŞ VE DOSTLUK VESİLESİ OLSUN”

Pandemi kuralları kapsamında alınan tüm tedbirlerin titizlikle uygulandığı kandil programında Kur’an-ı Kerim ve mevlitler okundu, dualar edildi ve bu anlamlı gece en özel şekilde idrak edildi. Program sonunda konuşan Başkan Söğüt, “Bu mübarek kandil gününün tüm insanlık için barış, dostluk ve kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751