Söğüt Pazar Gününü Sahilde Geçirdi

Halktan yoğun ilgi gören Söğüt, önce gönüllere gireceklerinin mesajını verdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak,meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte Tütünçiftlik ve Yarımca sahillerinde gezen Başkan Adayı Şener Söğüt hafta sonunu sahilde geçiren vatandaşlarla selamlaşıp,sohbet etti.

Körfez sahillerinin AK Parti öncesi kötü durumda olduğunu, kokudan ve mezbelelikten insanların sahillere çok gitmediklerini belirten Şener Söğüt “Denizlere kanalizasyon suları direk veriliyor ve sahillerimize kokudan girilmiyordu. AK Partili belediyelerin yaptığı arıtma tesisleri sayesinde, artık denizlerimiz kokmuyor. Körfez’de Hereke, Kirazlıyalı, Yarımca ve Tütünçiftlik sahilleri AK Partinin yerel kalkınma hamlesi ile birlikte renklendi, güzelleştirildi,kaliteli mekanlara dönüştürüldü.Halkımız artık sahillerimizde çokça vakit geçiriyorlar. Biz insanımıza dokunan projeleri hayat geçiriyoruz. Yaparsa,yine AK Parti yapar” açıklamasında bulundu.

AK Partinin seçim beyannamesini incelediklerini belirten vatandaşlar, bu projelerin hayata geçirilmesi için Şener Söğüt’ün yanında olduklarını bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817