banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt  Sağlık Çalışanlarına Karanfil Verdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ,Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve teşkilat üyeleri ile birlikte Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Hereke Aile Sağlığı Merkezi ve Hereke Semt Polikliniği’ni ziyaret ettiler.

Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde görevlerini ifa eden doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Milletvekili Cemil Yaman ve Başkan Adayı Şener Söğüt, bu anlamlı günde mesai yapan herkesin bayramını kutladıklarını dile getirdiler. Hastalara da acil şifalar dileyen Yaman ve Söğüt, buradan Hereke Aile Sağlığı Merkezi ve Hereke Semt Polikliniği’ne geçtiler.

Yaptığı ziyaretlerde hastane çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak karanfil veren Başkan Adayı Şener Söğüt “Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sağlık alanında gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kolaylıklar dileyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Kanuni Sultan Süleyman’ın dediği şekliyle; ‘halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ sözü sağlığın önemi ve sağlık sektöründe bizlere hizmet eden bütün sağlık personelinin önemini göstermektedir. Bu kutlu vazifeyi yerine getiren tüm çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalar diliyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751