banner2752
banner2750
banner2776

SÖĞÜT; "SEÇİM ZAFERİMİZ HAYIRLI OLSUN"

Açılış töreninde coşkulu kalabalığa hitabeden Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt adeta gövde gösterisi yaptı.

Söğüt Seçim Zaferini İlan Etti

AK Parti Mimar Sinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılış törenine; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, Körfez Belediye Başkan Vekili  Selattin Kabadayıoğlu, önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, eski Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı yönetim ve üyeleri, MHP Körfez İlçe Teşkilatı Yönetim ve üyeleri, BBP Körfez İlçe Teşkilatı ve yönetimi, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri,belediye meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı. Petkim Mehmet Akif Ersoy  Cami Önünde toplanan coşkulu kalabalık, seçim irtibat bürosu önüne kadar mehter eşliğinde kortej yürüyüşü yaptı.

Cumhur İttifakı Alanlara Sığmıyor

Açılış konuşmasını yapan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Mimar Sinan Mahallesi, muhteşemsin bu akşam, Allah hepinizden razı olsun, birlikteliğimiz daim olsun. Bakın Cumhur İttifakı alanlara sığmıyor. Cumhur İttifakının tarafları belli, diğerleri gibi gizli iş tutmuyorlar. Birlik içerisinde çalıştığımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Büyük Birlik Partisi’ne teşekkür ederim’’ dedi. Birer selamlama konuşması yapan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran’ın da ortak mesajları birlikte Cumhur İttifakı’nı yerelde de iktidara taşıyacakları oldu.

Pehlivan Ehline Emanet Mutlu Körfez

2004 yılında ‘yerel kalkınma başlıyor’ sloganıyla yola çıkan AK Parti’nin belediyecikte bir marka olduğunu söyleyen önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “ Belediyecilik bir kültür işidir, belediyecilik bir vizyon işidir, belediyecilik bir birikim işidir. Belediye başkanlığı ehline teslim edilmelidir. Şener Söğüt kardeşimle birlikte geçmişte çalıştım. Kendisi liyakat sahibidir. Bugün burada ki coşku gösteriyor ki sizler belediye başkanlığını ehline emanet edeceksiniz.” şeklinde konuştu.

Seçim Zaferimiz Hayırlı Olsun

Cumhur İttifakı  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tezahüratlar eşliğinde geldiği kürsüde, “Bu heyecanınızla, bu çoşkunuzla, enerjinizle 31 Mart zaferimizi şimdiden müjdeliyorsunuz. Şimdiden zaferimiz, ilçemize, ilimize ve Ülkemize hayırlı osun”  diye konuşan Söğüt “ Ama biz yinede rehavete kapılmadan,son on günde de gece gündüz çalışacağız. Seçimi tarihi bir fark ile kazanacağız” dedi.

İnsana Dokunan Projeler

Belediye başkanlığı yapmış olan Esner Maçil’e,Yunus Pehlivan’a ve İsmail Baran’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt yapacakları daha çok işlerinin olduğunu söyledi. Söğüt “ ‘Dünün güneşiyle, bugünün çamaşırı kurumaz’ evet başkanlarımız çok hizmetler yaptılar. Fakat kentin ihtiyaçları tükenmiyor. Her zaman yeni ihtiyaçlar doğuyor. Bizde bu kapsamda halkımızın istekleri doğrultusunda seçim beyannamemizi hazırladık.” Diyerek projelerini sıraladı “Tütünçiftlik’te kent meydanı yapacağız. Otoparklı projelendirdiğimiz kent meydanı Körfez’li hemşerilerimizin buluşma noktası olacak. İlimtepe yolu,millet bahçeleri,millet kıraathaneleri,Körfez seyir terası gibi bir çok projemizi bu dönem sizlerin desteği ile hayat geçireceğiz. Kılavuz Gençlik Merkezleri oluşturacağız, Bilgi evleri, yeni mesire alanları, insana dokunan projeler yapacağız Körfez’den başlayarak Cengiz Topel Havaalanına ulaşacak metro hattının uygulama projeleri tamamlanacak yani Körfez’e metro getireceğiz.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay körfez 5 yıl önce

Yunus pehlivanın asaleti dik duruşu akpartinin yiğit Çalışkan akıllı bir askeridir partisinin herzaman yanında oldun alkışlar size gelsin...

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680