Söğüt; “Şeffaf Olacağız, İstismara Geçit Vermeyeceğiz”

Ziyaretlerde konuşan Söğüt, “İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Şehir planlarını ve imar uygulamalarını şeffaf bir şekilde hazırlayacağız” dedi

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında STK ziyaretlerini sürdürüyor. Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte program kapsamında; Körfez Bayburtlular Kop Köyü, Körfez Düzce Yığılcalılar Derneği, Körfez Avcılar Derneği, Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım ve Dayanışma Derneği ve Körfez Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.

HALKIN GÖZETİMİNDE YÜRÜTECEĞİZ

Ziyaretlerde yapılacak projeler hakkında bilgiler veren, dernek yöneticilerinin ve üyelerin de önerilerini alan Şener Söğüt, “Şehir planları konusunda, uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun yöntemler takip edeceğiz. İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz. Şehir planlarını ve imar uygulamalarını şeffaf bir şekilde hazırlayacağız” dedi.

HERKESE DOKUNACAK MEKANLAR

“Tarihi yapıları ve mekanları şehrin günlük hayatının ayrılmaz parçaları haline getirerek gelecek nesillere miras bırakacağız” diyen Söğüt, “Taklitten ve tekrardan uzak, geçmişten feyz alan, bugünün ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap veren bir mimariyi Körfez’ hâkim kılacağız. Körfez’in, kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak mekanlarla donatılmasını sağlayacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817