banner2752
banner2750
banner2776

Söğüt, “STK’lar Şehrin Taşıyıcı Sütunlarıdır”

Cumhur İttifakı AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileriyle birlikte STK ziyaretlerini sürdürdü. Söğüt ve beraberindeki heyet ilk olarak BAL-TÜRK Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Körfez Şubesi’ni ziyaret etti.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Dernek Başkanı İlker Korkmaz ve üyeler tarafından oldukça sıcak karşılanan Şener Söğüt, Körfez’de hayata geçirecekleri projeler hakkında dernek üyelerine bilgiler verdi. ‘Ortak akıl’ vurgusu yapan ve yapılacak her projenin insan merkezli olacağını belirten Söğüt, “Burada STK’larımız ile birlikte hareket edeceğiz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

“BİZLER İÇİN DEĞERLİSİNİZ”

Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte daha sonra Körfez Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen ziyaret sonrası Dernek Başkanı Sacettin Yıldız’a hediye takdim eden Şener Söğüt, “Bizler STK’larımızı şehrin taşıyıcı sütunları olarak görüyoruz. AK Parti olarak STK’lara her zaman değer verdik ve bu değeri de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680