Söğüt Trabzonlulara Konuk Oldu

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt,Güney Mahallesi’nde bulunan Körfez Trabzonlular Derneğin’de üyeler ile bir araya geldi.AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,ilçe yöneticileri ve teşkilat üyeleri ile birlikte gittikleri dernek lokalinde, Körfez Trabzonlular Derneği Başkanı Adem Akova ile üyeler tarafından karşılanan Söğüt’e sıcak ilgi gösterildi.

Trabzon Spor Forması Hediye Ettiler

Cumhur İttifakının önemine konuşmasında vurgu yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna istikrar için, ülkenin bekası için Cumhur İttifakının yerelde de seçimleri kazanması gerektiğini söyledi. Hemşeri dernekleri, kuruldukları kentlere kültürel anlamda büyük zenginlikler kattığını belirten Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt “Çalışmalarımızda sivil toplum temsilcilerinin fikirlerine başvuracağız, ortak akıl ile en iyisini yapacağız.”dedi. Programın sonunda Dernek Başkanı Adem Akova, İlçe Başkanı Ramazan Tuna’ya ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’e 61 numaralı Trabzon Spor forması hediye etti.

Trabzon Arpalı Köyü Derneği

Vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Söğüt  ile beraberindekiler Körfez Trabzonlular Derneği ziyaretinden sonra Körfez Trabzonlular Arpalı Köyü Dernek lokaline  giderek dernek üyeleri ile sohbet ettiler. Körfez Trabzonlular Arpalı Köyü Dernek Başkanı Adem Virdil ve dernek üyelerinin ilgisinden oldukça memnun olan Söğüt burada da yapacağı çalışmaları anlatarak hizmetlerin, değişim ve gelişimin devamı için destek beklediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817