banner2779
banner2752
banner2750

SÖĞÜT '' ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN AŞK İLE ÇALIŞACAĞIZ.''


AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen toplantılar her hafta farklı bir mahallenin irtibat bürosunda gerçekleştiriliyor. Toplantıya; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, teşkilat başkanları, seçim işleri başkanları, Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile teşkilat mensupları katılım sağladı.


VATANIMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Güney, Esentepe, Yeniyalı mahalle teşkilatları ile bir araya gelinen toplantılarda, geçmiş seçimlerde alınan seçim sonuçları, izlenilmesi gereken yol haritası, yapılan çalışmalar da gözden geçirildi. 2019 Mart yerel seçimlerinde Körfez olarak büyük fark yaratacaklarını belirten AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Önümüzde ki süreçte gerçekleştireceğimiz seçimler Ülkemiz, milletimiz, partimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız için çok önemli. Göğsümüzü her seferinde kabartan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin’de vatan mücadelesi içindeyken, bizlerde burada vatanımız için milletimiz ile birlikte mücadele edeceğiz.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Hepimizin elini taşın altına koyarak, yılmadan yorulmadan ter dökersek başarılı olabiliriz. Mahallelerimiz partimizin başarısı için en önemli etken. Bu bağlamda seçimlerde mahallelerimizde ne kadar yüksek oy alırsak, seçimdeki oy oranımız da o kadar yüksek olur. Mahallelerimizde koordinasyon toplantılarımıza aralıksız devam ederek, Ülkemize yön verecek olan yol haritasını hep birlikte çizeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751