banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt, “Vatandaşlarımızın Talepleri Önceliğimiz Olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Körfez Belediye Başkan adayı Şener Söğüt, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Program kapsamında İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarıyla Yavuz Sultan Selim ve Fatih Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.

PROJELERİ AKTARDI

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve beraberindeki heyetle ilk olarak Fatih Mahallesi’nde Körfez Belediye Meclis üyesi Orhan Kansoy’un evine konuk oldu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan sohbette, Söğüt de projeler hakkında bilgiler verdi, destek istedi.

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Şener Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesi sakinlerinden Nurali Çifci'nin hanesinde komşularıyla bir araya geldi. Daha sonra Yavuz Sultan Selim Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda kadınlarla bir araya gelen Söğüt, hem bölgede hem de ilçe genelinde yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi, taleplerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751