Söğüt ve Tuna’dan Kocaelispor’a Destek

Son olarak Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, kulüp tesislerini ziyaret ederek burada başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi, sezon öncesinde bütün takıma başarılar dileklerini iletti.

HOCA İLE DE GÖRÜŞTÜLER

Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleşen ziyaret sırasında konukları ile yakından ilgilenen Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, belediye başkanı Söğüt ve ilçe başkanı Tuna ile tesisleri bir süre gezdi. Takımın teknik direktörü Fırat Gül ile de buluşan Söğüt ve Tuna, Yeşil Siyahlı ekipten yeni sezonda büyük başarılar beklediklerini diye getirdi.

“BAŞARILARA BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

Buluşma sonrasında bir açıklama yapan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’ya katkı ve desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Bu şehir bir ve beraber olduğu müddetçe Kocaelispor camiası olarak büyük başarılara imza atacağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817