SÖĞÜT VE YÖNETİMİNDEN MORALI'YA İADE-İ ZİYARET

Başkan Söğüt, son olarak Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı’ya makamında iade-i ziyarette bulundu

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez İlçe Kongresine katılarak ve ilçe teşkilatına ziyarette bulunan protokol üyelerine iade-i ziyarette bulunmayı sürdürüyor. Başkan Söğüt ve yönetimi son olarak Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı’yı makamında ziyaret etti.

KÖRFEZ’İ DEĞERLENDİRDİLER
Ziyaret esnasında konuşma yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı olarak Körfez Ticaret Odası Başkanımız Sibel Moralı hanımefendiye iade-i ziyarette bulunmak istedik. Farklı kültürlerden, farklı görüşlerden de olsak, amacımız STK’larımız başta olmak üzere vatandaşlarımızla el ele vererek Körfezimizi, ülkemizi geliştirmek ve büyümesine yardımcı olmak. İlçemizde Körfez Ticaret Odası Başkanlığımızda oldukça önemli bir yere sahip. Sanayi’nin kalbi olan bir Kent’e sahibiz. Bu bağlamda ilçemizin gelişmesi için elimizden ne geliyorsa bizler hazırız” dedi.


SİBEL MORALI TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Sibel Moralı, “Körfez ilçemizde, tüm siyasi parti, STK ve odalarımız ile bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Bugün burada sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Ortak bir paydamız var, oda Körfez. İlçemizin kalkınması adına el ele vererek güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Körfez İlçe Başkanımız Şener Söğüt ve siz değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817