SÖĞÜT,BİRLİK ve BERABERLİĞE DAVET ETTİ

Şener Söğüt, her kesi bunun için çalışmaya davet ettiği açıklamasında, ‘’

2001 yılında Ak Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca, Ak Parti kadroları olarak daima milletimizin gösterdiği istikamete doğru ilerledik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. Bu yeni atılım dönemine girerken, Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından, "Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Adayı" olarak gösterildim. Böylesine onurlu, kutsal ve sorumluluğu ağır olan bu göreve bizleri layık gören Genel Merkezimize, İl Başkanlığımıza, Ak Parti teşkilatlarımızın bütün kademelerine, dost ve arkadaşlarımıza, kentimizin bütün dinamiklerine, tüm STK larımıza, muhtarlarımıza, teveccüh ve güvenlerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum.

Bu vesile ile ilçemizde bugüne kadar teşkilat çalışmalarında emeği geçen, geçmiş dönem İlçe Başkanlarımıza, ilçe Yöneticilerimize, Meclis Üyelerimize, Kadın Kolları Teşkilatlarımıza, Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza, Mahalle Teşkilatlarımıza, Sandık Müşahitlerimize, 6. Olağan Kongremizde İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini seçecek olan tüm delegelerimize, İlçe Başkan Aday Adaylığı sürecinde partimize yakışır şekilde çalışma yapan ve ilkeli duruş sergileyen tüm İlçe Başkanı Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum.

Dün olduğu gibi bugün de yarın da el ele omuz omuza birlik ve beraberlik içinde, gece gündüz demeden hepiniz büyük Türkiye sofrasına bu kutlu sevdaya fâil olarak davetlisiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.’’ Cümlelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817