banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt'den Kocaelispor’a Destek Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, makamında ziyaret ettiği Başkan Engin Koyun, konuklarına ilgileri dolayısıyla teşekkür etti.

SÖĞÜT’TEN DESTEK ZİYARETİ

Engin Koyun’a ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kocaelispor’umuzun başarılı bir sezon geçirerek önce 1. Lig’e, ardından istikrarlı bir şekilde Süper Lig’e yükseleceğine inanıyoruz. Bu konuda bizlere düşen her konuda Engin başkanımıza ve camiamıza destek vermeye hazırız” dedi.

EN BÜYÜK ARZUMUZ

ŞAMPİYONLUĞUMUZ

Konukları ile yakından ilgilenen Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Şener başkanımız Körfez’in gelişimi için büyük bir çaba içinde. Kendisini başarılı buluyoruz. İlçe halkımıza hak ettiği büyük hizmetleri ulaştıracağına inanıyoruz. Kocaelispor hepimizin ortak paydası. Kulübümüzün şampiyonluğu en büyük arzusu. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

“BİR VE BERABER OLMALIYIZ”

Şehrin Yeşil Siyahlı camianın etrafında bütünleşmesi için uğraşacaklarını kaydeden Koyun, “Bir ve beraber olursak hedeflerimize ulaşmamız daha kolay olur. Şener başkanımıza ziyareti ve destek mesajları için teşekkür ederim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751