banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt’e Körfez Kentte Büyük İlgi

Körfez Kent ve Kavanium site sakinleri ile bir araya gelen Söğüt ayrıca ev ziyaretleri de yaparak vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Şener Söğüt, Körfez Kent 1. Etap  ve 4.Etap site sakinleri ile düzenlenen geniş katılımlı toplantıya katıldı.3.Etap’da Burcu ve Emre DENİZ ailesinin hanelerine konuk olan Söğüt daha sonra Kavaniumda site sakinleri ile bir araya geldi. Her gönül sohbetinde evlerin dolup taşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aday Şener Söğüt, “Her gittiğimiz yerde yoğun ilgi ve katılım gösteriyor ki gönüllere dokunabilmişiz. Toplantılar  tertipleyip  evlerini, mahallelerini, yüreklerini, kapılarını sonuna kadar bizlere açan mahalle sakinlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen  toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Söğüt, gelen talepleri not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751