banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt,”En Önemli Yatırım, Eğitime Yapılandır”

Okul bahçesinde gerçekleşen törene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve çok sayıda veli katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ
Düzenlenen törende konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Değerli Öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren kıymetli öğretmenler ve saygıdeğer veliler; yeni bir eğitim yılının ilk haftasında sizlerle birlikte olmanın gururu içerisindeyim. 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitim camiamız ve velilerimiz açısından verimli bir yıl olarak geçmesini temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT; “SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Söğüt konuşmasına şu sözlerle devam etti, “Biz her yıl düzenli olarak bütün okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını, elimizdeki imkânları sonuna kadar kullanarak karşılıyoruz. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle beraber okullarımızın daha iyi şartlara ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz. Körfez Belediyesi olarak; spor akademilerimizi, bilgi evi ve kültür yaşam merkezimizi çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Körfez’de tüm çocuklarımız başarılı olsunlar, hepsi geleceğe en güzel şekilde hazırlansınlar diye çalışıyoruz. “En önemli yatırım, eğitime yapılandır” şuuruyla, yatırımlarımızı ilim için, çocuklarımız ve gençlerimiz için yapıyoruz. Eğitim hayatında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751