Söğüt’ten Taziye ve  Geçmiş Olsun Ziyaretleri

Başkan Söğüt geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Özdeniz Market’in sahipleri Burhan ve Gürgün Deniz’in babaları Niyazi Deniz için taziye ziyaretinde bulundu. Hayatını kaybeden Niyazi Deniz, Körfez’in tanınmış iş insanlarından olan, sempatik ve güler yüzlü tavrı ile tanınan AK Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Oruç’un da dayısıydı.

TAZİYEDE BULUNDU

Burhan ve Gürgün Deniz’i iş yerlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, niyazi Deniz’in Körfez için önemli kanaat önderlerinden biri olduğunu, kendisinin vefatının ilçe açısından büyük bir kayıp anlamına geldiğini söyledi ve taziye dileklerini iletti. Deniz kardeşler de bu zor günlerinde yanlarında olan Başkan Söğüt’e taziyesi dolayısıyla teşekkür etti.

KIRCI’YA GEÇMİŞ OLSUN

Öte yandan geçtiğimiz günlerde işletmesine hırsız giren ve büyük zarar gören Kuyumcu Ahmet Kırcı’yı da iş yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan hırsızlık olayının detaylarını paylaşan Ahmet Kırcı’nın üzüntüsünü paylaşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Umarım benzer bir olay tekrar yaşanmaz” temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817