Söğüt’ten Yeni Kaymakama Hoşgeldin Ziyareti


BAŞARILI HİZMETLERE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Ziyaret esnasında Körfez ile ilgili bilgi veren Başkan Söğüt, “İlçemiz bulunduğu konum itibari, içerisinde barınan sanayi kuruluşları, doğası ve insanıyla her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Kentimizin gelişmesinde ve büyümesinde katkı sunan sizden önceki kaymakamlarımızın emekleri büyüktür. Sizinle birlikte Körfez’e önemli katkılar sağlayacak, güzel eserler bırakacak ve başarılı hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. İlçemize hoş geldiniz” dedi.

KAYMAKAM BİLGİN TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bilgin, “Önceliğimiz ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Daha önce başka ilçelerde halkımıza hizmet etmek için mücadele ediyorduk. Şimdi Körfez ilçemize hizmet etmek için buradayız. Uyum içinde birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza bende gönülden inanıyorum. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

GÜRSOY OSMAN BİLGİN KİMDİR?

1965 yılında Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 1984 yılında girdiği A. Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1988 yılında mezun oldu. 6 ay kadar Ulaştırma Bakanlığında Ekonomist olarak çalıştı. 1989 yılında İçişleri Bakanlığına Muğla Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Köyceğiz, Atkaracalar İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 1990 - 1991 yılları arasında bir yıl İngiltere'de bulundu. Sırasıyla Çankırı-Şabanözü, Malatya-Kale, Kırıkkale-Yahşihan, Sivas-Şarkışla, Afyonkarahisar-Emirdağ, Çorum-Sungurlu, Ankara-Polatlı ilçelerinde görev yaptı. Son olarak 29.09.2014 tarihinde Sarıyer Kaymakamlığına atandı.
İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat dalında Yüksek Lisans çalışmalarını tamamlayarak, Master derecesini almıştır. Türkiye Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Uzmanlık programını tamamlamış olup, tez çalışmaları devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817