SOKAK HAYVANLARINA KARŞI DUYARLI OLALIM

“PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

Belediye olarak sokak hayvanları için çeşitli projeler ürettiklerini dile getiren belediye başkanı İsmail Baran, “Yemmatik, barınma noktaları ve belediyemizde görevli veteriner hekimimiz ile ilçemizdeki sokak hayvanlarına yardım eli uzatıyoruz. Hayvan sevgisinin aşılanması ve farkındalığın artırılması maksadıyla çeşitli toplantılar düzenliyor, gönüllü hayvan sever vatandaşlarımızla minik dostlarımız için önemli kararlar alıyoruz” dedi.

 

“DUYARLI OLMALIYIZ”

Sokak hayvanları için vatandaşların da hassasiyet göstermelerini isteyen Baran açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hayvan haklarının korunması ile ilgili sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte özveri ile çalışıyoruz. Halkımızdan da bu konuda hassas olmalarını istiyoruz. Hayvan sevgisi; insandaki merhameti ve yardımlaşmayı geliştiren bir duygudur. Hayvanların korunması konusunda herkesin gereken duyarlılığı göstermelerini istiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817