SOKAKLAR SİL BAŞTAN YENİLENDİ
 Körfez Belediyesi mevsimsel koşulların uygunluğu doğrultusunda mahallelerde yol bakım-onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yağmur sonrası biriken suların sorunsuz bir şekilde deşarj edilebilmesi için mahalle ve sokaklarda geniş kapsamlı çalışma başlatan Körfez Belediyesi, yol geçişlerinde bulunan ve deforme olan ızgaraları yenileyerek bakım onarım çalışmalarını kent genelinde yürütüyor.

Talepler Ön Planda Tutuluyor

Kentin farklı noktalarında ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, Mimarsinan Mahallesi, Atalar Mahallesi, Hacı Osman Mahallesi ve Hereke bölgesinin belirlenen noktalarında belediye ekipleri yağmur suyu giderlerinin bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Yağmur suyu mazgalı ve yağmur suyu kanallarının temizliğini de çalışmalar esnasında yapan belediye ekipleri mahalle sakinlerinin taleplerine göre çalışmalarını sürdürüyor.

Sokaklar Sil Baştan Yenilendi

Peş peşe gerçekleştirdiği projeler ve yenilemeler ile kent içindeki görsel sıkıntılara çözüm üreten Körfez Belediyesi, havaların ısınmasıyla Körfez’in dört bir yanında hummalı bir çalışma sergiliyor. Kaldırım tamiratları, gece temizliği, alt ve üst geçit bakımlarını rutin bir şekilde yürüten Körfez Belediyesi, acil müdahale ekipleriyle ana yollardaki kanalizasyon kapakları ve ızgaraların bakımlarını yapıyor, düşük ya da yüksek kotta olanları asfalta sıfır hale getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817