banner2779
banner2752
banner2750

Son dakika! İşte AK Parti'nin İzmir adayları

Foça Urla Seferi Konak,Kermal Gazi Buca AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in 30 ilçesinin adayını açıkladı. Öncesinde Binali Yıldırım bir konuşma yaptı ve Nihat Zeybekçi'ye İzmir adaylığı içiin destek mesajları verdi ve başarılar diledi.

İşte AK Parti'nin İzmir ilçeleri adayları:

Balçova: Evrim Özen

Bayındır: Uğur Demirezen

Bayraklı: Ali Aslan

Bergama: Hakan Koştu

Beydağ: Ogün Asil Aydoğdu

Bornova: Reşat Gençtürk

Buca: Mustafa Arslan

Çiğli: Okan Korkmaz

Gaziemir: Nazmi Yılmaz

Güzelbahçe: Burcu Dereci

Karabağlar: Bilal Doğan

Karaburun: Ferhan Eroğlu

Karşıyaka: Ayda Maç

Kemalpaşa: Arif Uğurlu

Kınık: Sadık Doğruer

Kiraz: Saliha Özçınar

Konak: Melek Eroğlu

Menderes: Bülent Soylu

Menemen: Durmaz Bayraktar

Ödemiş: Münir Bezmez

Seferihisar: Hamit Nişancı

Selçuk: Osman Başterzi

Tire: Selman İçelli

Torbalı: Adnan Yaşar Görmez

Urla: Adıgüzel Demirel

Cumhur İttifakı adayları:

Aliağa: Serkan Acar (MHP)

Çeşme: Sema Aydın (MHP)

Dikili: Buğra Akın (MHP)

Foça: Serdar Mersin (MHP)

Narlıdere: Süleyman Kocabıyık (MHP)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sevgili İzmirliler, yol arkadaşlarım, aziz kardeşlerin ve gençler sizleri hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bugün 2. şehadet yıldönümüne eriştiğimiz Fethi Sekin'i rahmetle yad ediyorum. Kahraman Fethi Sekin'e, 15 Temmuz şehitlerimize, sınırlarda şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlere rahmet diliyorum.

Bugün İzmir'e adaylarımızı tanıtmak için geldik. İlçe belediye başkan adaylarını tanıtıyoruz. 31 Mart'a kadar geceli gündüzlü çalışacak adaylara şimdiden başarılar diliyorum.

İşgal edilen ilk şehir de İzmir'dir, ilk direnişi gösteren de... İzmir'in dağlarında açan çiçekler, bizim istiklal aşkımızın çiçekleridir.

Şimdi biz taşıyoruz müjdenin kurşun yükünü taşımaya devam edeceğiz. O yüzden İzmir sadece İzmir'in şehri değil, 81 milyonun İzmir'idir.

Muharrem Ertaş'ın bir İzmir bozlağı var:

Güzel İzmir duman gitmez başında

Ahdım kaldı toprağında taşında

Gündüz hayalımda gece düşümde

Yasıl dağlar geçeceğim yurduma

Gel cevap ver şu kahraman orduma

Kara taşa benzer senin yatışın

Verane kuşa benzer tüyün ötüşün

Düşman girdi yurdumuza yetişin

Eğil dağlar geçeceğim yurduma

Evel Allah kolaylık ver orduma

Aslan yatağına da tilki giremez

Girse de gonca gülün deremez

Alçak Yunan (düşman) muradına eremez

Geçme derler geçeceğim İzmir'e

Yunanları (düşmanları) dökeceğim denize

Evet İzmir, dışardaki ve içerdeki alçakları muratlarına erdirdimeme için çalışmaya hazır mıyız?

İzmir'de sadece vatan bağımsızlığı değil ekonomik bağımsızlığının da temellerini attık. Biz hep İzmir İktisad'ı konuşuruz. Maalesef ondan sonra kalkınmamız sekteye uğradı. Bu istikrar AK Parti'yle yeniden sağlandı. Dövizle bizi yenebileceklerini sandılar ama başaramadılar. Daha dün Cumhuriyet Tarihi'nin en büyük ihracat rekorunu kırdık. İstihdamda 1 milyon kişinin üzerinde artış sağlandı. Son 16 yılda İzmir'e 67 kattrilyon lira yatırım yaptık. Çünkü İzmir özeldir. "Az milletvekili çıkardık" demedik yatırım yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Yaparsa AK Parti yapar. Fakat iktidar, yerel yönetim iktidarıyla birleştiği zaman İzmir başka bir güzel olacak. İzmir çöpleri vahşi depolamayla bu asırda çöp depoluyor. İzmir'e bu yakışır mı Allah aşkına. CHP demek çöp, hava kirliliği, yolsuzluk, yasak demektir. Biz İstanbul'da modern depolamaya geçtik. Müjdeyi veriyorum: Nihat Zeybekçi başkan olunca modern depolamaya geçilecektir.

Bu vahşi yerler kalkacak, millet bahçeleri olacak. Çevreci biziz biz, bunlar çevrecilikten anlamaz.

Otoyollarıyla, bölünmüş yollarıyla, raylı sistemleriyle İzmir'e hizmet ettik, etmeye devam edeceğiz. İstanbul İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indirecek yol, bu yıl bitiyor. Binali beyin katkısı çok büyük. Kim yaptı peki, biz. Yahu bir de siz yapın, yapamazlar. O irade sizde yok.

Sabuncubeli tüneli ne canlar aldı be. Şimdi o tüneli hallettik mi? Hallettik.

Bunların dışında şu an toplamda maliyeti 2 kattrilyonluk 21 yol projemiz bulunuyor. İzmir Ankara arasını 3,5 saate indirecek hızlı tren çalışmaları devam ediyor.

İzmir'de su sorununu biz çözdük. Oysaki belediyenin bu sorunu çözmesi lazım. İstanbul'da bu sorunu biz çözdük. İstanbul'a dağları deldik de su getirdik.

İzmirli çiftçi kardeşlerimize toplamda 3,5 kattrilyon lira tutarında destek verdik. Bu ay sonuna kadar ödenecek tarımsal desteklerin müjdesini İzmir'den veriyorum. Çiftçilere toplam 2 milyar 35 milyon lira destek verilecek.

İnşallah İzmir'in geri kalmış tüm altyapı ve üstyapı sistemlerini Nihat Zeybekçi ile yeniden yapılandıracağız. İzmir CHP dönemlerinde çağının gerisinde kalmıştır. Yeniden bu tek partili zihniyetten kurtarıp, İzmir'i yeniden demokrasinin ve özgür düşüncenin başkenti yapalım. CHP zihniyetinden kurtaralım İzmir'i. Korku siyasetiyle İzmirlinin iradesine ipotek koydular.

Cumhur İttifakı'yla 31 Mart'a gidiyoruz. AK Parti içeride de dışarıda da terörü kazımaya devam ediyor. 31 Mart'ta İzmir'in kaderini değştireceğiz.

Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

1 Nisan'da İzmir hizmet belediyeceliğine kavuşacak. İstanbul ve Ankara'da olduğu gibi görkemli bir gün yaşıyoruz. 31 Mart'ta zafere ulaşacağımıza gönülden inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı hizmet yolunda onun tecrübelerinin ışığında hizmet belediyeciliğini icra edeceğiz. Belediyecilik konusunda İstanbul’da çığır açan lider olarak zatıalinizin vizyonu bizler için rehber olacaktır.

Aday arkadaşlarımızın tamamı sahada yapacakları başarılı çalışmalarla İzmirli hemşerilerimizin hem gözüne hem de gönlüne gireceklerdir.

İzmir hizmetlerin en güzeline layıktır. İzmir, Erdoğan'ı ve AK Parti'yi yapılan hizmetlerden bilir.

BİNALİ YILDIRIM'IN DUYGULANDIĞI ANLAR...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin açıklamalarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım için hazırlanan film izletildi. Film izlediği sırada Yıldırım'ın zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarından satırbaşları:

Allah’ın izniyle zatıalinizin talimat ve destekleriyle İzmir’imiz bu yarışta hakkettiği yere ulaşacaktır. 31 Mart İzmir için tarihi bir gün olacaktır.

İzmir’imiz bahaneler ve mazeretler nedeniyle bu gelişimi büyük oranda ıskalamıştır.

Bugün itibariyle İzmir’imizde mazeretler dönemi bitecektir.

Ve İzmir’imizde sloganımız ‘mazeret yok, yola devam’ diyoruz.

31 Mart akşamına kadar İzmir’de gönülleri fethedeceğiz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. İnsanın rızasının alınmadığı işten hayır gelmez. Gönül kırmayacağız.

Bugüne kadar gönül kırmadık, söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir sözümüz yoktur

Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Emanete hıyanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz.

1,5 aydır şehrin kanaat önderleriyle, üniversite hocalarıyla, gençlerimizle bir araya gelip eksikleri tespit ettik. Yüzlerce ekip arkadaşımızla yoğun bir çalışma içine girdik. Ocak ortasını takip eden günlerde projelerimizi açıklayacağız…

5 yıl içinde İzmir’imiz muasır medeniyet yolculuğunda yerini alacaktır, hakkettiğini alacaktır…

İzmir’i Anadolu’ya küstürdüler… Kimse beceriksizliklerini ideolojik kılıflarla İzmir’in vaktini çalmasına müsaade etmeyeceğiz

Kendimizi İzmir’e vermeye, İzmir’in kalbine girmeye geldik…

İzmir her türlü övgüyü hakkediyor…

Bu seçimin 31 Mart’ını biz gönüller almaya geldik diye yola çıktı. Birlik beraberlik, cumhur ittifakına yakışır şekilde birlikte yürüyeceğiz…

1 Nisan sabahı Anadolu’ya güneşin İzmir’den doğduğunu seyretmeye var mıyız?

Kaynak : Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751