banner2779
banner2752
banner2750

Son İftar Sofrası Mersincik’te Kuruldu


 

On Bir Ayrı Noktada Mahalle İftarı

Mahallelerde kurulan iftar sofraları ve her akşam Kent Meydanı’ndaki çayhane etkinlikleri ile Ramazan ayının dolu dolu yaşandığı Derince’de bu yıl on bir ayrı noktada program düzenlendi. Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen mahalle iftarlarının sonuncusu ise Mersincik Mahallesi Hayat Caddesi üzerindeki alana kuruldu. Ramazan ayı boyunca bu kutsal ayın coşkusunu, birlikte iftar açma mutluluğu ile birleştiren Derinceliler, Mersincik Mahallesi’ndeki son mahalle iftarına da geniş bir katılım gösterdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da katılım sağladığı iftar alanına gelen yaklaşık 2 bin kişi, hep birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşadı. İftardan önce alana gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yemeklerini alan vatandaşları selamlayarak, sohbet etti. 

Başkan Bulut’tan Bayramlaşmaya Davet

Meclis üyelerinden muhtarlara, STK temsilcilerinden vatandaşlara kadar geniş bir katılımın sağlandığı Mersincik Mahallesi’ndeki iftar programı coşku ve huzur içerisinde geçti. İftar programında vatandaşlara seslenen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, mahalle iftarlarına gösterdikleri ilgi nedeniyle Derincelilere teşekkür etti. Ramazan ayının Derince’de en güzel şekilde yaşandığını belirten Başkan Bulut, tüm Derincelileri bayramın birinci günü saat 11.00’de Yelken Kafe’de yapılacak olan bayramlaşma törenine davet etti. İftarın ardından kurulan çayhanede vatandaşlar tasavvuf müziği dinleyerek çaylarını yudumlarken, çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun alanında animasyon ekiplerinin gösterileri ile eğlenme imkanı buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751