Son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı!
 ÖĞRENCİLER CENAZE NAMAZINDA

Gölcük Kavaklı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde 13 yaşındaki dört arkadaşın içerisinde bulunan otomobilin aşırı süratli seyrederken yaptığı kaza sonrası Kemal Ozan Taştan yaşamını yitirmiş, Abdulsamet Kayacan ise ağır yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Kemal Ozan Taştan bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Gölcük Kavaklı’da bulunan Sanayii Camii’nde kılınan cenaze namazına Kemal Ozan Taştan’ın sınıf arkadaşları ve öğretmenleri de katıldı. Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda okuyan Kemal Ozan Taştan’ın oturduğu sırayı arkadaşları boş bırakmadı. Sırasına duygularını ifade eden notlar bıraktılar. Taştan, kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

SAMET İN DURUMU CİDDİ

Gölcük’te arkadaşları ile dolaştıkları aracın kaza yapmasıyla bir arkadaşını kaybeden, kendisinin ise ağır yaralandığı kazada beyin kanaması geçirdiği için yoğun bakıma alınan Abdulsamet Kayacan yaşama tutunmaya çalışıyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Kayacan burada yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

 

YAŞAMA TUTUNMALI

Durumu ağır olan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan 13 yaşındaki Abdulsamet Kayacan yoğun bakım ünitesine bağlandı. Serbest meslekle uğraşan Durmuş Kayacan ile ev hanımı Fatma hanımın üç çocuğundan bir olan Abdulsamet Kayacan için tüm yakınları hayata tutunabilmesi için seferber oldu. Herkez Kayacan’dan gelecek güzel haberleri bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817