SÖNMEZ:  ARSLANBEY  ARSLANLAR GİBİ OLACAK
 

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, Arslanbey’de bir gecede iki kahvede vatandaşlarla buluştu.  Meclis üyesi aday adaylarından Salim Aktaş ve Zekeriya Topal’ın organize ettiği kahve buluşmasında Sönmez’e vatandaşlar oldukça ilgi gösterirken, Sönmez’de hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. Sönmez’in vatandaş buluşmasına eski ilçe Başkanı Bülent Sarı da eşlik etti.

İlki  Arslanbey Ortamahalle’de vatandaşlarla buluşan Sönmez, ikinci olarak Karatepe mahallesi Karatepe kahvesinde buluşma gerçekleştirdi.

Sönmez, kahvelerde yaptığı konuşmada, “bu gölgenin sorunlarını en bilen sizlersiniz, burada yaşayanlardır. Her mahallede vatandaşlarımızı dinledik.  Bizim de  yakından tanıdığımız bu bölgenin sokak sokak haritasını, ihtiyaçlarını ve hizmet alanlarını çıkardık. Tüm beldelerin hem iç sıkıntılarını çözmek hem de  hedefimiz olan büyük ve turizm kenti Kartepe kentine entegre etmek gerekiyor. İktidara geldiğimizde, Arslanbey adına yakışırız bir güzelliğe kavuşacak.”dedi.

Sönmez, Kartepe bazında yapacağı çalışmalar ile Arslanbey’e ilişkin  vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817