banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SÖNMEZ: “AYRIMSIZ VE HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”
 Kartepe Belediye başkan Adayı  Yaşar Sönmez, yoğun bir çalışma temposu, müthiş bir enerji ile günün her dakikasını boş geçirmiyor. Sönmez, hergün çok sayıda esnaf ziyareti, akşam bir den çok kahve toplantısı ve geç saatlere kadar evlere konuk olmayı sürdürüyor.

Olabildiğince herkes bizzat ulaşmak, dokunmak ve oyuna talip olmayı bir çalışma biçimi olarak benimseyen CHP adayı Sönmez ayrım yapmaksızın evlere konuk oluyor. Sönmez,  dün gece Uzunçiftlik, Konak mahallesinden Sedat Mutlu, Çamlık mahallesinden Mevlüt Bayraklı’nın evlerine konuk oldu. Komşularında davet edildiği ev ziyaretinde Sönmez, kendilerine sahip çıkılmasını istedi.

Ev ziyaretlerinde konuşan Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez, “İkamet ettiğim Uzunçiftlik belde olarak geçen dönem  bana sahip çıktı. Şimdi çok daha güçlü destek bekliyorum. Burası benim yuvam ama artık on yuvası olan bir evladınızım. Bizim hizmetlerimizden hiç kimse yakınmayacak, üzülmeyecek. Her tarafa eşit, adil hizmetler yapacağız. Güçlü, tecrübeli bir ekiple yola çıktık. Çok planlı, hızlı, gecemizi gündüzümüze katıp kayıp beş yılın açığını kapatacağız. Halkın başkanı olacağım. Şimdi nasıl ise, o zamanda evlerinizden çıkmayan, hep yanınızda olan bir Yaşar göreceksiniz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826