banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 SÖNMEZ, KADIN ORDUSU İLE ÇALIŞIYOR
 Yerel seçimlere oldukça asılan CHP Kartepe Belediye başkan adayı Yaşar Sönmez, sabah erken seçim çalışmalarına başlıyor. Her sabah bir camiide namazını kılıp, camii cemati ile sohbet ile başlayan çalışmalar gün boyu beldelerde esnaf ziyaretleri, akşamları ev kahve toplantıları ile devam ediyor.

Sönmez’in seçim çalışmalarında İlçe Başkanı Av. Başar Değer,  Köseköy eski belediye başkanı Selahattin Altunkaya, Uzuntarla eski Başkanı   Ömer Hazer, Suadiye eski belediye Başkanı Musa Övünç, Sarımeşe eski Belediye Başkanı Çetin Doyuran da hiç yanından ayrılmıyor.

 

Seçimin büyük yükünü ise, tabanları şişene kadar kapı kapı dolaşan kadınlar çekiyor. Sönmez, adete bir kadınlar ordusu ile çalışıyor. Hergün bir beldede herkesin kapısını çalan CHP’li kadınlar, Sönmez’e oy istiyor. Her kadın çalışma gurubuna birde erkek eşlik ediyor.

Kartepe’de  çok sayıda kadın görev yapıyor. Kadın ordusunun başında ise, CHP  Kartepe Kadın Kolu Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, Fulya Kaya, İpek Kavurma, Ayşegül Çakmak, Zaliha Özgür ve Sibel Güven var. Kartepe’de  çok sayıda kadın görev yapıyor.

Öncü kadınlar sık sık bir araya gelip çalışmaları değerlendiren kadınlar, seçimi alacaklarını da kararlılıkla ifade ediyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826