SÖNMEZ, TEPECİKLİLERİ DİNLEDİ
 

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, Köseköy, Tepecik mahallesinde, bir kahvede vatandaşların sorunlarını dinledi. Tepecikliler mahallelerinin İstasyon ile birleştirilmesine tepkilerini dile getirdiler.

Sönmez’in  Tepecik  mahalle toplantısına Kartepe CHP ilçe Sekreteri Tamer Ejderoğlu, Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altunkaya, Belediye Meclis üyesi aday adayları Fahrettin Aktaş,Temel Ofluoğlu, Muzaffer Kaplankıran, Enver Salmankurt, Murtaza Kalaycı,  Tepecik Mahallesi Muhtarı Saim Türker ve  Köseköy eski belediye Başkan Yardımcısı  Ömer Yıldırım  ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

SIKIŞIP KALDIK

Sönmez, önelcikle vatandaşları dinlemeye geldiğini ifade ederek, onlara söz verdi. Vatandaşlar yaptıkları konuşmalarda,  mahallenin bir tarafından E-5 karayolunun geçtiğini, arka tarafını sanayi kuruluşlarının kuşattığını, bir tarafını  DDY kamulaştırdığı 147 dönüm arazi ile  lojistik merkezinin yer aldığını, mahallenin sıkışıp kaldığını söylediler.

Söz alan bazı vatandaşlarda imar sorunları ve adaletsizlikler olduğunu, bazı arsalarda ev yapamadıklarını ifade ederken, gazı vatandaşlarda Muhtarlığın kaldırılmasına ve başka bir mahalle ile birleştirilmesine tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar ise hastane olmadığından yaşanan sağlık sıkıntılarını ifade ederken,  bir vatandaşta elektrik trafosunun yetersiz olmasından dolayı cihazlarının yandığını söyledi.

BİZ NİYE VARIZ

Sönmez ise yaptığı konuşmada, “ Kartepe’nin her tarafında sorunlar sıkıntılar, hizmet ihtiyaçları, proje gereklikleri var. Bunları tek tek tesbit ettik. Yine bu toplantılarla yeni yeni sorunlar tesbit ediyoruz. Tıpkı şimdi yaptığımız gibi, göreve geldiğimizde hep birlikte atılacak adımları belirleyeceğiz. Belediye ve belediye başkanı çözüm üretmek için var. Merak etmeyin, sorunlara çözüm yolları bulacağız”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817