banner2752
banner2750
banner2776

Sopeli’nin Satışında Sona Gelindi

Tanınmış gayrimenkul danışmanı Veysel Karani eşsiz doğal yaşam köyüne yurt içi ve yurt dışından büyük talep olduğunu ve görüşmelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Sapanca Mahmudiye Köyü’nde Sami Şahin ve Fikret Şahin tarafından kurulan Sopeli Doğal Yaşam Köyü, bölgemizin yurt, hastane, AVM ve plaza satışlarıyla gündeme gelen Veysel Karani Gayrimenkul Danışmanlığı tarafından satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören yurt içi ve yurt dışından talipleri bulunan tatil köyüne gelenler hayranlıklarını dile getirirken, satışıyla ilgili kıran kırana pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Oksijeni bol yemyeşil ormanda, coşkun akarsuyu içinde barındıran cennet gibi bir vadide; misafirlerini dinlendirmek, keyifli vakit geçirtmek, mükemmel tatlar sunmak için tasarlamış eşsiz bir rekreasyon konsepti olan Sopeli Doğal Yaşam Köyü’nün kısa sürede yeni yatırımcılarıyla daha da büyümesi bekleniyor. Sadece Sakarya ve Kocaeli değil, Marmara Bölgesinin eşsiz mekanları arasında yer alan doğal yaşam köyünde, kalabalık ve gürültüden uzaklaşmak isteyen, unutulmaz gün ve saatler geçirmek isteyen vatandaşlara inanılmaz seçeneklerin sunuluyor.

Doğal yaşam konseptinde yer alan sosyal alanlar;

● Ormangülü Restaurant

● Değirmen Restaurant

● Cafe

● Antikbahçe Düğün & Davet Alanı

● Yöresel ve doğal alışveriş evleri dahası size keyifli anlar yaratacak, çocuklarınızı gün boyu eğlendirecek ilave aktiviteler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680