banner2779
banner2752
banner2750

Soplitav’ta Doyasıya Eğlence

Şenlikte Afak Meydanlı, Melih Kahveci, Şenol Küçük ve Ekin Uzunlar sahne alarak vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattılar.

Gölcük Belediyesi’nin desteği Nüzhetiye Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen, bu yıl 9.su düzenlenen Soplitav Şenlikleri coşkulu geçti. 9. Soplitav Şenliklerine, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyeler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SOPLİTAV’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

 

Nüzhetiye Köyü’nde ünlü sanatçıların sahne aldığı şenlikte tam bir müzik şöleni yaşandı. Cumartesi günü ilçemizin yetiştirdiği önemli müzisyenler, Afak Meydanlı, Melih Kahveci sahne alarak şenliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattılar. Horon halkaları kurulurken, Soplitav şenliklerinde genci, yaşlısı, kadını, erkeği doyasıya eğlendiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliği pekiştiren bu tarz organizasyonların önemine değindi ve organizasyonda emeği geçenlerle katılımcılara teşekkürlerini iletti. 

 

PAZAR GÜNÜ EKİN UZUNLAR ŞOV

 

Pazar günü de şenlik kapsamında Şenol Küçük sahne alırken, sesi ve kemençesi ile ülke genelinde tanınan Ekin Uzunlar en güzel şarkılarını Soplitav Şenlikleri’nde seslendirdi. Kemençesi ile katılımcılara unutulmaz bir resital veren Uzunlar, 2 saat boyunca sergilediği performansı ile herkesin beğenisini kazandı. Etkinlik boyunca da Halil Can Oğur akustik performans ile katılımcıların keyifli anlar yaşamasını sağladı. Katılımcılar Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751