Soylu'dan cağ kebabı molası

DP Derince İlçe eski Başkanı Mümin Büyükkaya'nın oğlunun nikah merasimine katılmak üzere ilimize gelen AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, törenin ardından İzmit'in nezih mekanlarından Keyif 6 Restaurant'ta yemek yedi. Beraberindeki AK Partililer ve diğer konukları ile birlikte Keyif 6'ya geçen Soylu, burada mekanın özel lezzetlerinden cağ kebabının tadına baktı.

 

GENİŞ KATILIM

Soylu'ya Keyif 6 ziyareti sırasında, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Körfez Belediye Başkan Vekili Nurettin Yıldırım, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, Genç Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Genç, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve yönetim kurulu üyeleri ile Körfez ilçenin tanınmış siyasetçilerinden Orhan Bozkurt eşlik etti.

 

KOCAELİ'NDE DE

KATILIM OLACAK

Yenilen ikramların ardından toplu katılım programı için İstanbul'a geçen Soylu, Kocaeli'nde gördükleri ilginin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye olan ilginin arttığını dile getiren Soylu, yeni anayasa çalışmalarının da önemine değindi. Öte yandan önceki gün İstanbul'da gerçekleşen büyük katılım programlarının bir benzerinin de Kocaeli'nde yapılması planlanıyor. Gelecek ay içinde gerçekleşecek programla başta Demokrat Parti'den olmak üzere çeşitli partilerden yüzlerce kişinin iktidar saflarına katılması bekleniyor.






 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817