banner2779
banner2752
banner2750

SP KONGRE DAVETLERİNE DEVAM EDİYOR
 21 Şubat Pazar günü yapılacak olan Saadet partisi Körfez İlçe Kongresi için davetiye dağıtan ve STK’lar başta olmak üzere siyasi partileri de ziyaret eden İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, tüm siyasi partilere örnek olacak genel kurul yapacaklarını söyledi.

Bu amaçla, hafta sonu Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen eğitim kampına katılan ve buradan dönen İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, yönetim kururlu üyeleri ile birlikte STK’ları ve siyasi partileri ziyaret etmeye devam etti. Yaptığı ziyaretlerde, şölen şeklinde yapacakları genel kurula her kesi davet eden Coşkun, ‘’Yapacağımız kongre, diğer siyasi partilere de örnek olacak şekilde coşku ve kardeşlik havasında olacaktır. Bu nedenle şölenimize her kesi davet ediyoruz’’ dedi.

Coşkun, Kızılcahamam kampının da çok verimli geçtiğini söyleyerek, ‘’Genel Başkanımız Sayın Mustafa Kamalak’ın yaptığı açıklamalar, verilen bilgilerle dolu olarak, motivasyonumuz en yüksek seviyede döndük. Bu çalışma için Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ediyorum. 6. Sını yapacağımız genel kurulda da Genel Başkanımızı ağırlayacağız ve coşkulu bir kongre yapacağız’’ dedi.

Ömer Faruk Coşkun ve İlçe Yönetimi, Körfez Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin’i de makamlarında ziyaret ederek kongre davetiyelerini verdi. Siyasi partileri de ziyaret eden Coşkun, Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan kongrede Saadet Partisi’nin büyük katlım beklediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751