SP KÖRFEZ’DE ADAYINI KESİNLEŞTİRDİ
 SP Körfez’de Belediye Başkan adayı olarak Ünal Aktaş’ı  (60) kesinleştirdi. Körfez İlçe’de bu akşam yapılacak olan açıklama ile Ünal Aktaş’ın adaylığı ilan edilecek.

SP Körfez’de daha önce Fahrettin Fırat’ı aday olarak seçmiş, ancak Fırat’ın özel nedenleri son ucu bu adaylık başvurusu yarım kalmıştı. Fahrettin Fırat’ın aday olamayacağına karar vermesinden sonra yeni isim arayışına giren Körfez İlçe Yönetimi, yaptığı görüşmelerin ardından Ünal Aktaş ile anlaştı.

Manisa doğumlu olan Ünal Aktaş’ın, Necmettin Erbakan ile de görev yaptığı, Hereke’de halıcılık yaptığı öğrenildi. Körfez’de iş çevresi tarafından iyi tanınan Ünal Aktaş’ın bu akşam açıklamasını yaptıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Bu açıklamayla Körfez’de adayını açıklaması beklenen parti kalmamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817