banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SP KÖRFEZ’DE, KAN VE GÖZYAŞININ DİNMESİ İÇİN DUA EDİLDİ
 Bayramlaşma İlçe Teşkilat binasında yapıldı. Kalabalık katılımın gerçekleştiği bayramlaşmada, ilk olarak açılış konuşmaları yapıldı ve İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı, bir dahaki bayramda kan ve gözyaşı olmamasını dileyerek, ‘’Bir dahaki bayramlarda kan ve gözyaşının dinmesini, Saadet Partisi’nin başarılı çalışmalarını devam ettirmesini temenni ediyorum. Körfez Belediyesi, yapılması gereken birçok iş varken bayram arefesinde Ağadere Caddesi’ni mahyalarla donattı. Caddenin aydınlatılmasına, süslenmesine bir şey demiyoruz, ama arafe günü Ağadere’de trafik sorunu, tartışmalar, gürültüden her kes şikayetçi oldu. Belediye mahyadan önce caddede ve ilçede otopark sorununu çözmeli, yapılması gereken diğer acil işlere el atmalı’’ dedi.

İl Başkan Yardımcısı İbrahim İlhan’da yaptığı konuşmada, kendilerine oy vermeyenlerin kaybettiğini söyleyerek, ‘’Yoğun bir tempoda çalıştık ve verilmesi gereken mesajları başarıyla ilettik. Biz kazandık, oy vermeyenler kaybetti. Bu bayramda da İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı dinmedi, bunun sorumlusu AKP iktidarıdır. Büyük İsrail projesi uygulanıyor ve akan kan ve gözyaşı da bunun sonucudur. Bu projenin eş Başkanı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu gün halen daha, ABD ile birlikte eğit-donat projesini uyguluyoruz. Yani, Suriyeli bir gurup Müslüman’ı alıp, diğer Müslümanları öldürmesi için eğitiyoruz, Allah şuur versin. Önümüzde bir erken seçim gözüküyor ve sonucun ne olacağını göreceğiz ve SP olarak milletimize doğruları anlatmaya devam edeceğiz’’ dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826