banner2779
banner2752
banner2750

SP’den Başarılı Sporculara Plaket


Partililerin büyük ilgi gösterdikleri bu önemli toplantıda güncel siyasi konular ele alındı. İl başkanı Zafer Mutlu da konuşmasında Türkiye’de büyük bir iktidar sorunu yaşandığını dile getirdi. Öte yandan toplantıda birim başkanlarının sunumlarının yanı sıra ilçeler adına da bilgilendirme yapıldı.

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu arada toplantıda bir da güzel an yaşandı. Düzenlenen kickboks turnuvalarında elde ettikleri büyük başarılarla isimlerinden söz ettiren, hem Körfez ilçeye ve hem de Kocaeli’ye büyük gurur yaşatan başarılı sporcularımız İlhan Güneş, Burak Güneş, Sıla Güneş ve Betül Kaya plaket takdim edilerek başarıları kutlandı.

TAHTALI KUTLADI

Tören sırasında bazı başarı sporcuların plaketlerini de takdim eden SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, “İl divan toplantımızı gerçekleştirdik. Körfez ilçemizin aylık çalışma raporunu sunduk ve parti çalışmalarımızı değerlendirme imkanı bulduk. Ayrıca kick boks turnuvalarında başarılarından ötürü İlhan Güneş, Burak Güneş, Sıla Güneş ve Betül Kaya'ya plaketlerini takdim ettik. Bir kez daha sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751