SP’Lİ GENÇLER MİTİNG İÇİN ANTEP’E GİTTİ

Saadet Partisi (SP) İl Gençlik Kolları, yarın Gaziantep`de düzenlenecek ‘Ne Füze, Ne Gözyaşı` mitingine katılacak. Konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında İslam coğrafyasının tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıya olduğunu söyleyen SP İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ali Paksoy, “BOP çerçevesinde adım adım 22 ülkenin sınırları değiştirilmektedir” dedi.

 
ÜLKELER BÖLÜNDÜ
Afganistan ve Sudan`ın ikiye, Irak`ın da fiilen üçe bölündüğünü söyleyen başkan vekili Paksoy konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Libya'nın durumu ortada. Suriye'de şiddet ve katliam devam ediyor. Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin en son hedefi İran ve Türkiye olacaktır. Malatyamız`a füze kalkanlarının yerleştirilmesinin ardından, ülkemizin aynı zamanda NATO toprağı olduğu bahane edildi.
 
HEDEF TÜRKİYE`DİR
Bu bahaneyle Kahramanmaraş olmak üzere bazı illerimize patriot füzelerinin yerleştirilmesi dikkat çekicidir. Endişemiz odur ki; füze kalkanı ve patriotlar, Türkiye`yi bir savaşa sürükleyip, parçalanmasına neden olmasın. Milletimizi bir kez daha bilgilendiriyoruz. Hedef İran`dan sonra Türkiye`dir. Dış güçlerin nihai hedefi Türkiye`yi savaşa sokmak, akabinde bölmektir. Bu kirli oyuna dur demek zorundayız. 
 
TARİHİ BİR UYARI
Milletimizin bu mitingde göstereceği onurlu ve kararlı duruş, yetki ve sorumluluk sahibi yöneticilere tarihi bir uyarı olacak, geleceğimizi tehlikeye atan, gayri milli politikaları yeniden gözden geçirmelerini sağlayacaktır. Biz il gençlik kolları olarak Saadet Partisi Gaziantep Teşkilatımız`ın düzenlediği protesto mitingine destek olmak ve tepkimizi göstermek için iki otobüsle Antep`e geldik.”
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817