banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

SP’liler Piknikte Buluştu

Parti bünyesinde, ilçe ve mahalle teşkilatlarında görev yapan yöneticiler ile üyelerin katılımı ile gerçekleşen piknik organizasyonu geniş katılımla gerçekleşti. İlimtepe Mesire Alanı’nda düzenlenen programa SP’liler büyük ilgi gösterdi.

YARIŞLAR DÜZENLENDİ

SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve yönetim kurulu üyelerinin öncülük ettiği piknik organizasyonuna eski ilçe başkanlarından Ömer Faruk Coşkun ile kalabalık bir partili grup ile aileleri katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte çocuklar arasında düzenlenen çuval yarışı ve halat çekme müsabakaları büyük ilgi gördü.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Katılımcıların hazırladığı ürünlerin birbirlerine ikram edildiği buluşma ile ilgili konuşan SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı; “Bizler SP’liler olarak bir ve beraberiz. Böyle olmaya devam edeceğiz. Piknik organizasyonumuza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826