SP’NE KATILIMLAR BAŞLADI

Yukarı Hereke Birlik Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği eski Başkanı Cevdet Korgan, Saadet Partisi Körfez İlçe’ye üyelil laydı yaptırdı.

İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, katılımların kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ‘’Halk yaptıklarımızla söylediklerimizi tartıyor ve doğruluğunu anlayarak bize katılıyor. Cevdet arkadaşımız da katılımıyla bize güç verdi, hoş geldin diyiyoruz’’ dedi.

Üyelik başvurusunu tamamlayan Cevdet Korgan, 16 Ekim tarihi ile resmen Saadet Partisi üyesi olduğunu belirterek, ‘’ Benim için her şeyden önemli olan genç kardeşlerimin sosyal ve ahlaki sorunlarını en aza indirgemede çalışmalar yapmak ve dün olduğu gibi, yarın da topluma faydalı ve şuurlu insanlar yetiştirilmesine vesile olmaktır. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a, şahsımı saadet ailesine kabul ettikleri için teşekkür ederim’’ dedi.
 

Çalışmalar sürüyor

Bu arada, kongre hazırlıklarını devam ettiren Saadet Partisi, Kocaeli’nin çeşitli noktalarına afişler asarak Genel Başkan’ın gelişini duyurdular. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda kalabalık katılım bekleyen Saadet Partisi, tüm ilçelerde otobüs hazırlıklarını tananlayarak, salona gelecek olan vatandaşları davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817