Spor Kompleksi Lise  İçin Devredilecek

Körfez Belediyesi Mart ayı toplantısında meclisten geçirilecek olan kararla, yarım bina ve spor sahası Milli Eğitim İl Müdürlüğü’ne lise yapımı için verilecek.

İlimtepe 1771 ada 2 numaralı parsel üzerinde yer alan 17 bin 700 metrekarelik arsa üzerinde yapımına başlanan spor kompleksi maddi sıkıntılar nedeniyle yarım kalmıştı. Bölgeye hizmet verecek olan ve tüm spor dallarına yönelik kompleks, spor severler tarafından merakla beklenirken, yapılan açıklama ile arsanın ve yarım binanın lise yapımı için tahsisi edileceği duyuruldu.

Spor kompleksinin iptal edilmesiyle birlikte bu alana bölgeye ve mahalleye hizmet edecek olan lise yapımı başlayacak. Bunun  için gerekli ön görüşme ve anlaşmaların tamamlandığı belirtilirken, meclis onayı sonrasında devir teslimin tamamlanacağı açıklandı.

Devir teslim sonrasında Milli Eğitim İl Müdürlüğü bu alana lise binası yapacak ve bölgede yer alan öğrenciler bu okula gelme imkanına kavuşacak. İlimtepe’nin lise ihtiyacı başta Saadet Partisi olmak üzere siyasi partiler ve STK’lar tarafından sık sık gündeme getiriliyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817