banner2779
banner2752
banner2750

SPOR KULÜPLERİ SİRMEN İLE HAYAT BULACAK!
 CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen Bekirpaşa Başaranspor Takımını ziyaret etti. Kulüp yönetimi ve futbolcular tarafından ilgiyle karşılanan Sirmen, takımları değerlendirerek Başaranspor’un zor şartlara rağmen sahip çıktığından bahsederek, kendi iktidarı döneminde Kocaelispor'un da zor şartlarda iki tane kupa aldığının altını çizdi.

 

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen ve ekibi Bekirpaşa Başaranspor'u ziyaret etti. Sirmen yönetim kurulu ve futbolcularla Başaran Caddesi üzerinde bulunan Başaran Kıraathanesi'ndeki kahvaltıda kulüp yöneticileri ve futbolcularla fikirlerini paylaştı. Sirmen’i, Bekirpaşa Başaranspor Kulüp Başkanı Şenol Çiçek, takımın antrenörü Hacı Ağdaş, kulübün genel sekreteri Ersin Karaş, Bekirdere Mahalle Muhtar Adayı Hikmet Karaca ile futbolcular karşıladı.

 

ZOR ŞARTLARDA, 10 YILDA İKİ KUPA!

Bekirpaşa Başaranspor yönetimi ve futbolcuları Sirmen’i ilgiyle karşılayarak, tam kadro kahvaltıda hazır bulundu. Başkan adayı Sirmen, ‘Sizler de zor şartlarda takımınızın devamı için çaba harcıyorsunuz. İşte yönetimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Biz geçmişte Kocaelispor’un tüm maddi imkansızlıklara rağmen 10 yılda Kocaelispor'a iki tane kupa aldık. Sizler de elinizdeki kıt imkanlara rağmen takımınıza sahip çıkıyorsunuz. Şimdi ise gelinen noktada çok daha fazla imkan varken Kocaelispor'un hali ortada. Ancak biz başa geldiğimiz anda her şey çok farklı olacak’ dedi.

 

KULÜPLER BİZİMLE YENİDEN HAYAT BULACAK

Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda sözlerine devam eden Sirmen, başkan olduğu takdirde kulüplerden desteklerini esirgemeyeceğini ifade ederek ‘30 Mart'ta yeniden göreve başladığımızda hem amatör kulüp takımları hem de Kocaelispor yeniden hayat bulacak. Eskiden olduğu gibi o zaman da yine desteklerimizi üzerlerinden eksik etmeyeceğiz.’ dedi. İktidarın üniversitede okuyan öğrencileri de değerlendirmediğine değinerek, ‘İzmit güzel bir kent. İzmit'te üniversitede okuyan çok fazla öğrenci var ancak şu ana kadar iktidar bunu değerlendirmedi. Biz göreve geldiğimizde bunu da değerlendireceğiz.’ dedi. Kulüp başkanı Şenol Çiçek, Sirmen'e takımın atkı, bere ve bayrak hediye ederek ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751