banner2752
banner2750
banner2776

SPOR TESİSİ’NİN TEMELİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE ATILDI

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilen Esentepe-Kuzey Mahalleleri Spor Tesisi’nin temeli bugün atıldı. Futbol ve basketbol sahası, fitness salonu ve soysal alanların içinde bulunduracak olan tesis, 2023 yılının Mart ayında hizmete açılacak.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ev sahipliği yaptığı törene, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

350 metrekare basketbol sahası, 780 metrekare futbol sahası, 220 metrekarelik fitness salonu ve 1210 metrekarelik peyzaj alanı dahil toplam 2560 metrekare üzerine kurulacak tesisin temel atma töreninde, açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “bu projede emeği geçen herkese teşekkürleri ve şükranlarımı sunuyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla buluşması ve vaktini sporla geçirmesi hem kendilerini geliştirecek hem de daha sağlıklı ve daha güçlü bireyler olmalarını sağlayacak. Bu anlamda ilçemizde spora öncelik veriyoruz ve ciddi anlamda spora yatırım yapıyoruz.Mevcutta 1500’ü lisanslı olmak üzere, 4000’in üzerinde sporcumuz var. Birçoğu ulusal ve uluslararası yarışmalarda göğsümüzü kabartan başarılar elde etti” dedi.

BAŞKAN SÖĞÜT, TÖRENDE BİRÇOK PROJENİN DE MÜJDESİNİ VERDİ.

Müjdelerine, İlimtepe bağlantı yolunun ikinci etabının ihale edileceği haberiyle başlayan Söğüt, projenin bitmesi ile yeni yatırım ve cazibe merkezi olan İlimtepe’nin, çok daha hızlı gelişeceğini ifade etti. Bölgede yapılması planlanan 2500 sosyal konut ve 400 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan ilçenin ilk millet bahçesi projelerinin de tamamlanması ile şehirleşmenin İlimtepe’ye kayacağını belirtti.

SARNIÇHAN HALK KÜTÜPHANESİ YILSONUNA KADAR AÇILIYOR.

Belediye Başkanı Şener Söğüt, müjdelerine eğitim projeleriyle devam etti. Bu kapsamda anaokulu ve kütüphane projelerinin hızlandırıldığını söyleyen Söğüt, “8 derslikli anaokulu projesinin birinci katını tamamlandı. Yine eğitime desteği sürdürmek adına başlanan Sarnıçhan kütüphane projesinin de sonuna gelindi. Bu yılın sonuna kadar kütüphaneyi açılmış olacak. Kentimiz için çalışmaya ve hemşerilerimize yeni yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

KALKAR “KÖRFEZ HER GÜN DAHA GÜZEL HALE GELİYOR”

Esentepe-Kuzey mahalleleri spor tesisinin temeli atma töreninde konuşan Körfez İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, “Körfez ilçesi gerek yerel yönetim, gerekse merkezi yönetim yatırımlarıyla her gün daha güzel ve daha yaşanabilir hale geliyor. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu değerli projenin, Esentepe ve Kuzey mahallelerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından, katılım gösteren ptorokol üyeleri temel atma butonuna basarak çalışmalarının startını verdi. Program, misafirler için hazırlanan ikramların servisi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680